Aanbod

Veldsterkte biedt een gevarieerd programma van workshops, trainingen, individuele begeleiding en ontwikkelingstrajecten aan. Inspirerend, inhoudelijk van de hoogste kwaliteit en, wij hechten daar veel waarde aan, altijd in een ontspannen sfeer.

Alle workshops en trainingen vinden plaats in ons moderne, comfortabele trainingscentrum in Zoetermeer, dat uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer én met de auto: je parkeert bij ons gratis op een ruim parkeerterrein.

Je leest hier alles over de inhoud van ons aanbod. Is er desondanks iets niet duidelijk? Leg je vraag aan ons voor! Twijfel je of een bepaalde workshop of training geschikt is voor jou? Overleg met ons, je krijgt gegarandeerd een eerlijk advies! Kies je liever voor een alternatieve locatie of komt een incompanytraining beter uit? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Ook met alle andere vragen kan je terecht op onze contactpagina, wij helpen je graag.

De Pitstop

De Pitstop is een flitsend coachtraject voor particulieren! Een enorme kans om voordelig richting te geven aan je leven onder deskundige begeleiding.

Lees verder

Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling

Het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling is zo ontworpen dat het een ontwikkeling op gang brengt waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Lees verder

Workshop Boeddhisme als inspiratiebron

Een inspirerende workshop over Boeddhisme. Wat is het en hoe pas je het toe in je leven?

Lees verder

Workshop Ontdek je drijfveren

Deze workshop gaat over drijfveren en motivatie. Maak kennis met RealDrives en ontdek jouw drijfveren.

Lees verder

Workshop De kracht van NLP

Een krachtige workshop om kennis te maken met NLP, een methodiek die al vele jaren succesvol wordt ingezet in management en topsport.

Lees verder

Workshop Sterker aan de slag, jouw loopbaan en NLP

Na afloop van de workshop ‘Sterker aan de slag, jouw loopbaan en NLP’ weet je: de ideale baan ‘overkomt’ je niet, die creëer je!

Lees verder

Het Transformatiespel

Wil je tot meer bewustwording komen? Het transformatiespel is daar een uniek en krachtig middel voor!

Lees verder

Training Leven vanuit je Donder

Contact maken met je donder, al is het maar even, kan je wekenlang inspiratie opleveren. Ervaar hoe je dat doet, ga die uitdaging aan!

Lees verder

Training Boeddhalogie – Jouw Juiste Pad

Bij de training Boeddhalogie gebruiken we inspirerende boeddhistische inzichten, aangevuld met krachtige principes uit de positieve psychologie.

Lees verder

RealDrives drijfverentraining

Een unieke training waarin we aan de hand van de RealDrives test aan de slag gaan om jouw drijfveren te ontdekken en je helpen om ze optimaal te benutten!

Lees verder

Training Professioneel communiceren met NLP

Een programma over communiceren met NLP oefeningen om te ervaren en direct in de praktijk te brengen. Voor professionals met veel contacten met mensen.

Lees verder

Ontwikkelingstraject Zelfvertrouwen Ontvouwen

Zelfvertrouwen Ontvouwen is een ontwikkelingstraject van 10 weken om jouw zelfvertrouwen blijvend te versterken!

Lees verder

Teambuilding

Teambuilding bij Veldsterkte is onvergetelijk, niet alleen vanwege de leuke dag maar vooral om dat wat bereikt is!

Lees verder