Op zoek naar een coach in Zoetermeer?

Wil je alles uit jezelf halen en zoek je een ervaren (life) coach in Zoetermeer? Stop met zoeken: Veldsterkte heeft alles in huis om je optimaal te begeleiden bij het verhelderen én bereiken van al je persoonlijke doelen! In ons sfeervolle kantoor aan het Bredewater 16 in Zoetermeer coachen we met veel enthousiasme elke dag mensen die zich op uiteenlopende gebieden willen ontwikkelen. Ook jij bent van harte welkom!

“Wat een fijne samenwerking met deze mannen! Ze hebben me met passie en op authentieke wijze begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Wil je écht inzicht, leren en groeien, dan moet je bij Wick en Jeroen zijn!”

– Tonnie Konings (volgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling Premium)

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij Veldsterkte Zoetermeer starten we een coachtraject pas na een uitgebreid kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, je verplicht je tot niets. Tijdens dat gesprek kan je al ervaren dat we ruimschoots de tijd voor je nemen en jouw persoonlijke ontwikkeling serieus nemen. En dat we lekkere koffie en thee schenken … Bij zo’n kop koffie of thee zal je ook merken dat je bij Veldsterkte Zoetermeer in alle rust je verhaal kan delen en dat de aanpak van onze coach afgestemd zal zijn op de unieke mens die jij bent. Aandacht en maatwerk dus!

De Pitstop

Coaching, is dat wel iets voor mij?

Veldsterkte Zoetermeer heeft de afgelopen jaren heel veel cliënten geholpen met coaching; die cliënten gaven tijdens het kennismakingsgesprek vaak de volgende zaken aan:

  • Ik vind mezelf nooit goed genoeg, ik leg de lat voor mezelf zo hoog.
  • Hoe vind ik rust en vrijheid?
  • Ik heb soms het idee dat ik ‘er niet mag zijn’.
  • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?
  • Ik heb veel conflicten en daar wil ik iets aan doen.
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Ik voel me vaak onzeker, daar heb ik last van, wat kan ik hieraan doen?
  • Mijn boosheid zit mij, maar ook de mensen om mij heen, in de weg.
  • Ik heb last van stress en voel mij onrustig en gejaagd.
  • Ik weet eigenlijk nog steeds niet goed wat ik wil in mijn leven, in mijn loopbaan, hoe ontdek ik dat?

Herken je jezelf hierin of heb je een andere vraag waar je samen met een coach een antwoord op zou willen vinden? Lees dan alle informatie over coaching bij Veldsterkte Zoetermeer.

Een coach of een psycholoog? Bij Veldsterkte krijg je ze alle twee!

Wist je dat Veldsterkte ook een coach in huis heeft die psycholoog is? Lees hier meer over de positieve psychologie van Veldsterkte en wat dit voor jou kan betekenen! Jeroen vertelt je tijdens het kennismakingsgesprek graag meer over hoe de psychologie ook jou (veer)krachtiger kan maken. Ook beschikt Veldsterkte over de mogelijkheid om psychologische testen in te zetten, die snel meer inzicht geven in onder andere: persoonlijkheid, interesses, drijfveren, talenten en nog veel meer!

coach Zoetermeer, coaching Zoetermeer

De coaches

Wick en Jeroen van Veldsterkte Zoetermeer hebben samen ruim 35 jaar ervaring in het coaching van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. 

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Cliënten aan het woord over de coaching van Veldsterkte Zoetermeer

Zeer fijne samenwerking gehad met Veldsterkte, in 2014 loopbaantraject gedaan, hieruit een waanzinnig mooie opleiding gekomen. Waar ik nog steeds heel veel aan heb en eigenlijk dagelijks gebruik. 2 jaar geleden, heb ik een coachingsessie gevolgd, wat mij heeft gebracht tot meer zekerheid (in mezelf en op mn werk) en een nieuwe baan. En nog steeds contact, zeer prettige sfeer en fijne mensen om mee te praten en te sparren.

MerijnVolgde Loopbaanarchitectuur Premium en Coachtraject

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest