Workshop ontdek je drijfveren

0

Ontdek je drijfveren

Deze workshop gaat over drijfveren en motivatie. Drijfveren hebben grote invloed op het gedrag, de energie en effectiviteit van mensen. Het is dan ook niet vreemd dat wij er zeer regelmatig naar op zoek gaan bij (team)coaching en trainingen. Er blijkt veel meer variatie te zitten in drijfverenpatronen dan de meeste mensen denken. Alleen al het feit dat er drijfveren bestaan en welke dit zijn, zorgt ervoor dat er meer begrip ontstaat tussen mensen.

Drijfveren? Wat kan ik daarmee?

Vaak vallen veel dingen op zijn plek als je ontdekt wat jouw drijfveren zijn. Je begrijpt ineens waarom je doet zoals je doet en waar je naar streeft. Dit kan veel helderheid geven en je aanzetten tot zelfreflectie. Daarnaast kan het je helpen om te bepalen wat je in je werk graag zou doen. Ineens begrijp je dat andere mensen je soms kunnen irriteren, omdat ze streven naar dingen die voor jou niet zo belangrijk zijn. Tijdens deze workshop willen we je aan de hand van oefeningen, praktijkvoorbeelden, filmpjes en dialoog laten inzien dat in een goed team alle drijfveren voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je die collega’s met andere drijfveren makkelijker kan waarderen, zodat je samen meer bereikt!

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het belang van drijfveren.
  • Een kennismaking met de RealDrives methodiek.
  • Welke drijfveren zijn er en wat zijn de kenmerken?
  • Waardoor word jij gemotiveerd?

Trainers

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte. Hij verzorgt workshops en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.

Lees verder

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte; hij ontwikkelt en geeft trainingen gedurende vijftien jaar. Een inspirator pur sang, betrokken, die ‘out of the box’ denkt. Hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren.

Lees verder

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 21 februari 2019, van 19.30 – 22.00 uur.
  • Locatie: Veldsterkte, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer

    (Nabij OV en gratis parkeren). 

  • Investering: €39,50 incl BTW vooraf te voldoen op onze rekening.

 

 

Reacties van deelnemers

Een verhelderende avond, die mijn nieuwsgierigheid heeft aangewakkerd!

Ton van ZijlWorkshop Ontdek je drijfveren

Aanmelden?

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe evenementen en ander nieuws.

Foto gemaakt door: Dương Trần Quốc