RealDrives drijfverentraining

0

RealDrives: meten is weten

Wil je jouw drijfveren helder in beeld hebben? RealDrives biedt daar een uitstekende mogelijkheid voor. Je ontvangt via internet een link om jouw persoonlijke RealDrives test te maken en we zorgen dat je bij de training een uitgebreid rapport tot je beschikking hebt. Het mooie van deze drijfverentest is dat hij niet alleen laat zien waar je naar streeft, maar ook hoe je naar de omgeving kijkt en wat je doet. Deze drie gebieden zijn op zich al erg verhelderend, maar vooral de verbanden tussen deze gebieden zijn bijzonder interessant. Doe je bijvoorbeeld wat je wilt, zit je in een werkomgeving die bij jouw drijfveren past en ben je effectief in de omgeving waarin je werkt? Daar krijg je met RealDrives heldere antwoorden op. Meer informatie over RealDrives vind je in deze folder.

Meer dan alleen een test

De uitgebreide rapportage van de RealDrives test gaat je ongetwijfeld veel inzicht geven. Naast de rapportage ontvang je het boek ‘Uw drijfveren in context’, waarin boeiende informatie staat over drijfveren.

Maar dat is nog niet alles, want wij willen zeker weten dat je alles uit deze test haalt en er maximaal van profiteert. Daarom hebben we een unieke, korte training ontwikkeld die je op een inspirerende manier laat kennismaken met de kracht van drijfveren. Ons doel is niet alleen om je een leuke ochtend te laten hebben, maar ook om je de deur uit te laten gaan met volledige helderheid over jouw drijfveren. Dit doen we onder andere aan de hand van:

  • praktijkvoorbeelden;
  • filmpjes;
  • dialoog;
  • oefeningen. 

.
Uiteraard is er tijdens de training voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen over jouw drijfveren. En mochten er na de training nog coachvragen overblijven, dan kunnen we je ook daarmee verder helpen, in de vorm van individuele coaching (niet inbegrepen in deze training).

Wat kan ik ermee?

De uitslag van de RealDrives meting geeft je helderheid in wat jouw drijfveren zijn (wat wil ik/waar streef ik naar), hoe je naar je omgeving kijkt (dit is afhankelijk van je drijfveren) en welk gedrag je laat zien in je werk. Dit zorgt voor inzicht in jezelf en het kan je helpen om tot zelfreflectie te komen. “Ben ik zo, of doe ik zo?”, is een vraag die je scherp kan beantwoorden als je jouw rapportage in handen hebt. Je kan RealDrives gebruiken om je huidige baan beter op je wensen te laten aansluiten of om een nieuwe baan te vinden die goed bij je past. Daarnaast geeft het je inzicht in waarom andere mensen doen zoals ze doen, waardoor meer begrip kan ontstaan. Leidinggevenden kunnen RealDrives bij uitstek toepassen om een goed team samen te stellen, waarin alle drijfveren vertegenwoordigd zijn. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de toepassing van dit krachtige instrument.

Over de trainer

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte. Hij verzorgt workshops en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.

Lees verder

Reacties van deelnemers

Een verhelderende avond, die mijn nieuwsgierigheid heeft aangewakkerd!

Ton van ZijlWorkshop Ontdek je drijfveren

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 5 april 2019, van 9.30 – 12.00 uur.
  • Locatie: Veldsterkte, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer (Nabij OV en gratis parkeren). 
  • Investering: € 295,- (exclusief 21% BTW, inclusief RealDrives test, Rapportage, koffie en thee, vooraf te voldoen op onze rekening).

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging met gegevens over de betaling.


Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aantal deelnemende personen (verplicht)

Kortingscode

Vragen en/of opmerkingen

Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.