Training Boeddhalogie – Jouw Juiste Pad

0

Training Boeddhalogie – Jouw Juiste Pad

Bij Veldsterkte laten we met veel plezier mensen laagdrempelig kennismaken met het Boeddhisme in de workshop Boeddhisme als Inspiratiebron. Veel deelnemers bleken behoefte te hebben om door te pakken op de inzichten uit deze workshop. Boeddhalogie vormt de invulling van deze behoefte.

Wat is Boeddhalogie?

Bij Boeddhalogie maken we dankbaar gebruik van de meest inspirerende boeddhistische inzichten. Maar daar blijft het niet bij: we geven onszelf en jou de ruimte om die inzichten aan te vullen met krachtige principes uit de positieve psychologie. Daarnaast delen we graag de inspiratie uit andere bronnen die ons jarenlange onderzoek naar persoonlijke ontwikkeling heeft opgeleverd.

Zit jij op het juiste pad?

In deze training vind je antwoorden om je eigen unieke pad helder te krijgen. Dit gebeurt niet door je een bepaald pad op te dringen. Of je op het juiste pad zit, weet je alleen zelf. Daarom is de training erop gericht om de antwoorden in jezelf te vinden. Als leidraad maken we gebruik van onze unieke versie van het Achtvoudig Pad.

Na deze training hoef je niets meer te bereiken!

Over de gastheren

Wick en Jeroen hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Als ze hun energie samenvoegen, gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Boeddhalogie – Jouw Juiste Pad is bij uitstek een training waarbij dat voor veel inspirerende momenten zal zorgen.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte. Hij verzorgt workshops en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.

Lees verder

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte; hij ontwikkelt en geeft trainingen gedurende vijftien jaar. Een inspirator pur sang, betrokken, die ‘out of the box’ denkt. Hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren.

Lees verder

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 16 maart 2019, van 9.30 – 16.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
  • Locatie: Veldsterkte, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer (Nabij OV en gratis parkeren). 
  • Investering: €130,- exclusief 21% BTW (157,30 inclusief BTW, vooraf te voldoen op onze rekening). Bedrag is inclusief lunch en dranken tijdens de training.

Reacties van deelnemers

Wick en Jeroen zijn meesters in het scheppen van verwarring. Prachtig om te zien dat de verwarring leidt naar mooie, persoonlijke inzichten. Wederom een training die mijn leven gaat veranderen.

Leonie de GrootTraining Boeddhalogie – Jouw Juiste Pad

Aanmelden?

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging met gegevens over de betaling.


Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aantal deelnemende personen (verplicht)

Kortingscode

Vragen en/of opmerkingen

Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.

Foto freddie marriage