Het transformatiespel

Het transformatiespel wordt gespeeld aan de hand van een persoonlijke (levens)vraag, zodat de inzichten die ontstaan optimaal afgestemd zijn op de deelnemers. Terwijl je op een plezierige en ontspannen manier en in een veilige inspirerende omgeving het spel speelt in een kleine groep, kan een (eerste) stap in een diepgaand veranderingsproces gezet worden. Bij het transformatiespel staat de beantwoording van de persoonlijke vragen van de spelers centraal.

Bij dit spel kan iedereen tegelijk winnen!

Werken met een helder doel

De speler zelf stelt het doel van tevoren vast. Vaak betreft het een probleem of vraagstuk waarin de speler inzicht wil verkrijgen. Belangrijk is de formulering van dit ‘doel’: Hoe helderder de vraagstelling, des te helderder ook de antwoorden. De medespelers en de ervaren begeleider Bob zijn behulpzaam bij een zo goed mogelijke formulering. Voorbeeldvragen bij het transformatiespel zijn:

 • Hoe kan ik omgaan met mijn gevoelens van onzekerheid?
 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke richting is voor mij de juiste?
 • Ik heb problemen met financiën, wat kan ik daaraan doen?
 • Hoe los ik het conflict met mijn collega/buurman/vriend(in) op?

Het transformatiespel biedt inzichten die je inspireren

Tijdens het transformatiespel wordt een levenspad bewandeld op het speelbord met alle belemmeringen en uitdagingen van dien. Via kaartjes word je aangemoedigd, ondersteund en geconfronteerd op jouw weg. Alle boodschappen die je in het spel krijgt worden door begeleider Bob en samen met de medespelers in relatie gebracht met jouw persoonlijke vraag. Intuïtie speelt hierbij een grote rol. Zo verkrijg je inzichten die je inspireren in je dagelijks leven.

Locatie transformatiespel

Praktische informatie

 • Datum en tijd: De datum voor het volgende Transformatiespel wordt in overleg met de deelnemers bepaald. Het spel duurt van 9.30 uur tot circa 16.30 uur bij vier deelnemers en bij twee deelnemers korter.
 • Aantal deelnemers: Het spel wordt gespeeld met minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Dit betekent dat je ruim voldoende tijd is om te werken aan jouw doel!
 • Investering: €130,- exclusief 21% BTW (157,30 inclusief BTW, vooraf te voldoen op onze rekening). Bedrag is inclusief lunch, koffie en thee tijdens het spel.
 • Locatie: Een inspirerende plaats op de Veluwe, midden in de natuur!

Aanmelden voor het transformatiespel

Wil je het transformatiespel spelen? Dat kan door je hieronder aan te melden. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op voor het afstemmen van de datum.

  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aantal deelnemende personen (verplicht)

  Vragen en/of opmerkingen

  Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.
  Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.

  Don`t copy text!

  Pin It on Pinterest