Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Directeur en mede-eigenaar

Jeroen Rietveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte. Hij verzorgt coaching en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk. Jeroen is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog (MSc, Open Universiteit). Naast zijn studie verdiepte Jeroen zich ruim 20 jaar in spirituele methodes die helpen om een gelukkig en zinvol leven te leiden. Hij is auteur van het boek Moeiteloos Verantwoordelijk – voor een wonderlijk leven.

Naast Veldsterkte heeft Jeroen een eigen bedrijf: Praktijk van Rietveld. Praktijk van Rietveld is gespecialiseerd in het versterken van mensen en organisaties en Jeroen bereikt dat onder andere met psychologisch adviesindividuele coaching en RealDrives drijfverenmetingen.

Don’t die with your music still inside you – Dr. Wayne W. Dyer

Jeroen’s werk is niet zijn enige passie: muziek is één van zijn grote liefdes. Met behulp van de gitaar laat hij de muziek die in hem zit naar buiten komen. Het citaat van Dyer brengt de twee passies van Jeroen samen.

Jeroen gelooft dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. Zijn missie is om mensen hiervan te overtuigen en ze te begeleiden naar een wonderlijk mooi leven.