Psycholoog Zoetermeer – De positieve psychologie van Veldsterkte

Ben je op zoek naar een psycholoog in Zoetermeer? Dan ben je bij Veldsterkte aan het juiste adres. Mede-eigenaar van Veldsterkte Jeroen Rietveld MSc. studeerde gezondheidspsychologie en arbeids- en organisatiepsychologie en heeft ruime ervaring in de begeleiding van individuen en groepen. Op deze pagina willen we je duidelijk maken hoe wij naar de psychologie kijken, wat het voor jou kan betekenen en waarvoor je bij de psycholoog van Veldsterkte terecht kan.

De psycholoog als sparringpartner

Bij een psycholoog denk je misschien al snel aan een medicus, die een patiënt met psychische klachten behandelt. Toch heeft de psychologie ook veel te bieden aan mensen die géén patiënt zijn, maar die wel tegen wat uitdagingen in hun leven aanlopen. Of mensen die over bepaalde onderwerpen helderheid wensen, zoals in hun loopbaan of in hun persoonlijke leven. Wij werken bij Veldsterkte Zoetermeer niet met patiënten, maar met cliënten, die we niet behandelen, maar begeleiden en coachen. We kunnen daarbij gebruikmaken van verschillende psychologische testen. En ja, er zijn mensen die beter af zijn met een behandeling van hun psychologische klachten; die verwijzen wij dan ook met veel liefde door naar een behandelaar die daarin gespecialiseerd is.

We willen graag een sparringpartner zijn voor mensen en daarbij de kracht van de positieve psychologie inzetten, en dat kan veel opleveren!

“Wat een fijne samenwerking met deze mannen! Ze hebben me met passie en op authentieke wijze begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Wil je écht inzicht, leren en groeien, dan moet je bij Wick en Jeroen zijn!”

– Tonnie Konings (volgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling Premium)

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze psycholoog

Bij Veldsterkte Zoetermeer bieden we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kan je ervaren dat we niet alleen lekkere koffie en thee hebben, maar vooral dat we ruim de tijd voor je nemen én dat we jouw persoonlijke ontwikkeling serieus nemen. Ook zal je merken dat je bij Veldsterkte Zoetermeer in alle rust je verhaal kan delen en dat de aanpak van onze psycholoog afgestemd zal zijn op de unieke mens die jij bent.

Plan online je afspraak voor een kennismaking in Zoetermeer

Hieronder maak je eenvoudig en snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Kies een datum en bekijk welke tijdstippen er beschikbaar zijn. Laat je gegevens achter, beschrijf kort waarvoor je graag langs wenst te komen en bevestig je keuze door op ‘reserveren’ te klikken. Je ontvangt dan meteen een bevestiging van je afspraak per e-mail. We gebruiken jouw gegevens alleen voor het tot stand brengen van het kennismakingsgesprek en niet voor andere doeleinden. Wil je liever eerst op een andere manier contact met ons of heb je vragen vooraf, kijk dan op onze contactpagina. Graag tot ziens bij Veldsterkte!

Waarvoor naar een psycholoog?

De mensen die zich tot Veldsterkte Zoetermeer wenden voor kennismaking met de psycholoog, vragen/noemen tijdens het kennismakingsgesprek vaak de volgende dingen:

  • Ik vind mezelf nooit goed genoeg, de lat voor mijzelf ligt zo hoog.
  • Mijn boosheid zit mij en de mensen om mij heen in de weg.
  • Hoe vind ik rust en vrijheid?
  • Ik mag er niet zijn van mezelf.
  • Ik heb veel conflicten en wil daar iets aan doen.
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Ik heb last van mijn onzekerheid, wat kan ik hieraan doen?
  • Ik heb last van stress en voel mij onrustig en gejaagd.
  • Hoe ontdek ik wat ik wil in mijn leven en/of loopbaan?
  • Is dit het nou? Wat is de zin van het leven?

Herken je jezelf hierin of heb je een andere vraag waar je samen met een psycholoog een antwoord op wenst te vinden? Lees dan meer over coaching bij Veldsterkte Zoetermeer.

Positieve psychologie: uitgaan van krachten in plaats van klachten

Tot het jaar 2000 was de psychologie vooral gericht op klachten en psychische problemen. Met de komst van de positieve psychologie is daar verandering in gekomen. De positieve psychologie is juist geïnteresseerd in mensen die uitzonderlijk goed functioneren en in dat wat maakt dat ze dat doen. Binnen de positieve psychologie onderzoeken we thema’s als veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid. Dat levert veel nuttige inzichten op waarmee we jou verder kunnen helpen; dat is het voordeel van werken met een psycholoog die de uitgangspunten van de positieve psychologie gebruikt!

Psycholoog Zoetermeer, psychologie Zoetermeer, positieve psychologie

Meer informatie over de Veldsterkte psycholoog in Zoetermeer

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Cliënten aan het woord over de coach en psycholoog van Veldsterkte Zoetermeer

Zeer prettig ervaren, door hun handelswijze en technieken ben ik het leven en mijzelf heel anders gaan zien. Na 4 maanden heb ik met hulp van Wick en Jeroen het licht aan het einde van de tunnel gezien.

Sharina Abid-alivolgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling
Don`t copy text!

Pin It on Pinterest