Coaching bij Veldsterkte

Drie groepen

De mensen die wij individueel begeleiden door middel van coaching,  zijn grofweg in drie groepen te verdelen. Ten eerste zijn er de mensen die blij zijn met hun keuzes tot nu toe en die zich afvragen hoe ze het maximale uit deze keuzes kunnen gaan halen in de rest van hun leven. De tweede groep komt er juist achter dat ze keuzes hebben gemaakt in leven, studie en/of loopbaan die niet blijken te passen. Deze groep heeft vaak geen idee hoe nu verder te gaan. De derde groep heeft al zoveel stress opgebouwd (bijvoorbeeld door ervaren prestatiedruk) dat ze geheel vastlopen.

Al een lange tijd had ik gesprekken ergens anders waar ik niet verder kwam. Nadat ik werd getipt over Jeroen en Wick, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Spannend, confronterend, de schop onder me kont die ik nodig had, gehuild, maar ook gelachen in een veilige en vertrouwde omgeving. Wat heeft dit mij veel inspiratie en kracht gegeven, om vanaf nu te zijn wie IK ben.

Suzanne Ripvolgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling

Tijd voor de Pitstop?

Een flitsend coachtraject voor particulieren!

Herken je jezelf in één van de eerste twee groepen? Dan is het tijd voor een Pitstop! Bij de Pitstop checken we onder deskundige begeleiding hoe het gesteld is met je stressniveau, je werkelijke verlangens en hoe zeker je bent van je bestemming. De term Pitstop suggereert snelheid, maar laat je niet van de wijs brengen: Pitstop refereert aan de flitsende efficiency van dit bijzondere coachtraject, we nemen echt uitgebreid, maar resultaatgericht, de tijd voor je. Je krijgt alle ruimte om alles wat voor jou werkelijk van belang is, in een ontspannen sfeer te delen. Samen zoeken we naar inspirerende antwoorden. Zo zorgen we er samen voor dat je met een optimale mindset op weg kan. Het traject bestaat uit drie individuele gesprekken van 1,5 uur die volledig gericht zullen zijn op jouw situatie. We maken bij de gesprekken gebruik van instrumenten en vragenlijsten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

De Pitstop

Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling

Soms is een kortdurend coachtraject (zoals de Pitstop) niet genoeg. De zaken waar je tegenaan loopt kunnen daar te diepgaand en te gecompliceerd voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan problemen die je al langere tijd ervaart, maar waar je nog geen oplossing voor hebt gevonden. Veldsterkte helpt je dan graag verder met het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling.

Een unieke aanpak

Bij dit traject maken we gebruik van een unieke aanpak om je de optimale begeleiding te bieden. Zo starten we dit Coachtraject alleen als we zelf oprecht de overtuiging hebben dat we je met succes kunnen begeleiden; zowel jij als wij moeten daar een goed gevoel bij hebben. Elk traject start daarom met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we rustig de tijd om jouw verhaal te leren kennen en te ontdekken of we mogelijkheden zien om je de begeleiding te geven die je verlangt en verdient.

Leren leven vanuit je Donder

Wij werken daarbij niet met diagnoses en behandelplannen, maar kijken juist uiterst aandachtig of we iets in jou kunnen ontdekken wat niet met labels te beschrijven is. We willen graag ontdekken wat jij vanuit je Donder wilt en je daarmee in contact brengen. Het vrije zicht op wat jij vanuit je Donder wilt, wordt soms geblokkeerd. Bijvoorbeeld door een laag met vaste overtuigingen en bijpassende gevoelens. Daardoor kan het lastig, zo niet onmogelijk worden om het prachtige mens dat je bent te zien, met alle gevolgen van dien.

Geen tijdelijke oplossingen

Het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling is niet bedoeld als lapmiddel. Het traject is zo ontworpen dat het een ontwikkeling op gang kan brengen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wees dus gewaarschuwd: er is geen weg meer terug … als je eenmaal vanuit je Donder gaat leven, wil je niet meer anders!

Extra effectieve DUO-gesprekken als onderdeel van het traject

Wij, Wick en Jeroen, hebben samen ruim 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Doordat we ieder ons eigen pad hebben bewandeld, beschikken we samen over een breed scala aan instrumenten, methodes, voorbeelden, verhalen, vragen en inzichten die je kunnen helpen om stappen te zetten in je ontwikkeling. Onze ervaring leert dat het werken met twee coaches tegelijk extra effectief is en vaak tot verrassende doorbraken leidt. Daarom zijn in alle Coachtrajecten Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling DUO-coachgesprekken opgenomen.

Pakketten en investering voor coaching

De Pitstop (bestaande uit 3 gesprekken) en het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling (bestaande uit 6 of 9 gesprekken) zijn bedoeld voor particulieren. De gesprekken duren maximaal 1,5 uur. Het is ook mogelijk om losse coachgesprekken bij ons af te nemen. Losse coachgesprekken worden na elk gesprek gefactureerd, trajecten worden altijd vooraf geheel in rekening gebracht. Hieronder vind je de bijpassende investeringen, besparingen bij deelname aan een traject en nadere informatie. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Losse gesprekken
per gesprek
€ 150
Samen stappen zetten
1 coachgesprek van 1,5 uur met 1 coach

Plan kennismaking

Losse gesprekken DUO
per gesprek
€ 250
Een doorbraakgesprek
1 coachgesprek van 1,5 uur met 2 coaches

Plan kennismaking

De Pitstop
per traject
€ 425
Een flitsend coachtraject
Totaal 3 een-op-een gesprekken van 1,5 uur
Cadeaubon met korting voor trainingen ter waarde van €24,50
Korting ten opzichte van losse gesprekken: €49,50

Plan kennismaking

Coachtraject Persoonlijk Inzicht & Ontwikkeling
per traject
€ 995
Diepgaand ontwikkelen
Totaal 6 gesprekken van 1,5 uur: 2x DUO en 4x een-op-een
Cadeaubon met korting voor trainingen ter waarde van €24,50
Korting ten opzichte van losse gesprekken: €129,50

Plan kennismaking

Coachtraject Persoonlijk Inzicht & Ontwikkeling Premium
per traject
€ 1495
Het ultieme coachtraject
Totaal 9 gesprekken van 1,5 uur: 3x DUO en 6x een-op-een
Cadeaubon met korting voor trainingen ter waarde van €24,50
Korting ten opzichte van losse gesprekken: €179,50

Plan kennismaking

 

De coaches

Wick en Jeroen hebben samen ruim 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen Rietveld verzorgt coaching en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.
Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Bestel je coachtraject!

Heb je met ons kennisgemaakt en wil je gaan voor een coachtraject? Hieronder kan je jouw coachtraject bestellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging met factuur. Zodra we de betaling hebben ontvangen, plannen we meteen het eerste gesprek.

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Soort traject (verplicht)

  Vragen en/of opmerkingen

  Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.

  Don`t copy text!

  Pin It on Pinterest