Coaching bij Veldsterkte

Drie groepen

De mensen die wij individueel begeleiden door middel van coaching,  zijn grofweg in drie groepen te verdelen. Ten eerste zijn er de mensen die blij zijn met hun keuzes tot nu toe en die zich afvragen hoe ze het maximale uit deze keuzes kunnen gaan halen in de rest van hun leven. De tweede groep komt er juist achter dat ze keuzes hebben gemaakt in leven, studie en/of loopbaan die niet blijken te passen. Deze groep heeft vaak geen idee hoe nu verder te gaan. De derde groep heeft al zoveel stress opgebouwd (bijvoorbeeld door ervaren prestatiedruk) dat ze geheel vastlopen.

“Wat een fijne samenwerking met deze mannen! Ze hebben me met passie en op authentieke wijze begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Wil je écht inzicht, leren en groeien, dan moet je bij Wick en Jeroen zijn!”

– Tonnie Konings (volgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling Premium)

Tijd voor de Pitstop?

Een flitsend coachtraject!

Herken je jezelf in één van de eerste twee groepen? Dan is het tijd voor een Pitstop! Bij de Pitstop checken we onder deskundige begeleiding hoe het gesteld is met je stressniveau, je werkelijke verlangens en hoe zeker je bent van je bestemming. De term Pitstop suggereert snelheid, maar laat je niet van de wijs brengen: Pitstop refereert aan de flitsende efficiency van dit bijzondere coachtraject, we nemen echt uitgebreid, maar resultaatgericht, de tijd voor je. Je krijgt alle ruimte om alles wat voor jou werkelijk van belang is, in een ontspannen sfeer te delen. Samen zoeken we naar inspirerende antwoorden. Zo zorgen we er samen voor dat je met een optimale mindset op weg kan. Het traject bestaat uit drie individuele gesprekken van 1,5 uur die volledig gericht zullen zijn op jouw situatie. We maken bij de gesprekken gebruik van instrumenten en vragenlijsten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

De Pitstop

Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling

Soms is een kortdurend coachtraject (zoals de Pitstop) niet genoeg. De zaken waar je tegenaan loopt kunnen daar te diepgaand en te gecompliceerd voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan problemen die je al langere tijd ervaart, maar waar je nog geen oplossing voor hebt gevonden. Veldsterkte helpt je dan graag verder met het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling.

Een unieke aanpak

Bij dit traject maken we gebruik van een unieke aanpak om je de optimale begeleiding te bieden. Zo starten we dit Coachtraject alleen als we zelf oprecht de overtuiging hebben dat we je met succes kunnen begeleiden; zowel jij als wij moeten daar een goed gevoel bij hebben. Elk traject start daarom met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we rustig de tijd om jouw verhaal te leren kennen en te ontdekken of we mogelijkheden zien om je de begeleiding te geven die je verlangt en verdient.

Leren leven vanuit je Donder

Wij werken daarbij niet met diagnoses en behandelplannen, maar kijken juist uiterst aandachtig of we iets in jou kunnen ontdekken wat niet met labels te beschrijven is. We willen graag ontdekken wat jij vanuit je Donder wilt en je daarmee in contact brengen. Het vrije zicht op wat jij vanuit je Donder wilt, wordt soms geblokkeerd. Bijvoorbeeld door een laag met vaste overtuigingen en bijpassende gevoelens. Daardoor kan het lastig, zo niet onmogelijk worden om het prachtige mens dat je bent te zien, met alle gevolgen van dien.

Geen tijdelijke oplossingen

Het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling is niet bedoeld als lapmiddel. Het traject is zo ontworpen dat het een ontwikkeling op gang kan brengen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wees dus gewaarschuwd: er is geen weg meer terug … als je eenmaal vanuit je Donder gaat leven, wil je niet meer anders!

Extra effectieve DUO-gesprekken als onderdeel van het traject

Wij, Wick en Jeroen, hebben samen ruim 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Doordat we ieder ons eigen pad hebben bewandeld, beschikken we samen over een breed scala aan instrumenten, methodes, voorbeelden, verhalen, vragen en inzichten die je kunnen helpen om stappen te zetten in je ontwikkeling. Onze ervaring leert dat het werken met twee coaches tegelijk extra effectief is en vaak tot verrassende doorbraken leidt. Daarom zijn in alle Coachtrajecten Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling DUO-coachgesprekken opgenomen.

De coaches

Wick en Jeroen hebben samen ruim 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Pakketten en investering voor coaching

 

Losse gesprekken en de Pitstop

Hieronder zie investeringen voor losse gesprekken en voor de Pitstop (kort coachtraject bestaande uit 3 gesprekken). De gesprekken duren maximaal 1,5 uur. Losse coachgesprekken worden na elk gesprek gefactureerd, trajecten worden altijd vooraf geheel in rekening gebracht. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Losse gesprekken
per gesprek
€181,50
Samen stappen zetten
1 coachgesprek van 1,5 uur met 1 coach
Plan gratis kennismaking
Losse gesprekken DUO
per gesprek
€302,50
Een doorbraakgesprek
1 coachgesprek van 1,5 uur met 2 coaches
Plan gratis kennismaking
De Pitstop
per traject
€499
Een flitsend coachtraject
Totaal 3 1-op-1 gesprekken van 1,5 uur
Cadeaubon met korting voor de training Leven vanuit je Donder ter waarde van € 45
Korting ten opzichte van losse gesprekken: € 90,50
Plan gratis kennismaking

Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling

Hieronder staan de drie varianten van het Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Onwikkeling. De gesprekken duren maximaal 1,5 uur. Trajecten worden altijd vooraf geheel in rekening gebracht. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Coachtraject Persoonlijk Inzicht & Ontwikkeling
per traject
€1.149
Diepgaand ontwikkelen
Totaal 6 gesprekken van 1,5 uur: 2x DUO en 4x een-op-een
Tussentijdse begeleiding via beveiligde app
Cadeaubon met korting voor de training Leven vanuit je Donder ter waarde van € 45
Korting ten opzichte van losse gesprekken: € 227
Plan gratis kennismaking
Coachtraject Persoonlijk Inzicht & Ontwikkeling Premium
per traject
€1.695
Het premium coachtraject
Totaal 9 gesprekken van 1,5 uur: 3x DUO en 6x een-op-een
Tussentijdse begeleiding via beveiligde app
Cadeaubon met korting voor de training Leven vanuit je Donder ter waarde van € 45
Korting ten opzichte van losse gesprekken: € 346,50
Plan gratis kennismaking
Coachtraject Persoonlijk Inzicht & Ontwikkeling Ultiem
per traject
€2.599
Het ultieme coachtraject
= Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling Premium
+ De training Leven vanuit je Donder
+ Het boek Moeiteloos Verantwoordelijk
+ 5 x een half uur begeleiding via Skype of telefoon
+ 2 groepssessies van een dagdeel
Kortom: een jaar lang intensief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling!
Korting ten opzichte van losse gesprekken en trainingen: € 373
Plan gratis kennismaking

Veelgestelde vragen over coaching bij Veldsterkte

Waarom vindt er bij Veldsterkte altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats voordat er een traject start?

Dit heeft verschillende redenen. Op de eerste plaats willen we onze cliënten de mogelijkheid bieden om zonder kosten ons en onze manier van werken te ervaren. Als je in de showroom van een autodealer gaat kijken, krijg je ook geen rekening en coaching is nog een stuk persoonlijker dan het kopen van een auto. Daarnaast biedt het kennismakingsgesprek ons de mogelijkheid om jouw verhaal, vragen en verlangens te leren kennen. Dit helpt om een zo goed mogelijk advies aan je te geven. De laatste reden is dat we alleen werken met mensen waar we enthousiast van worden. Alleen dan kunnen we alles geven wat we te bieden hebben en voor minder gaan we niet!

Kies ik voor een Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling, Premium of Ultiem?

Hierover adviseren we je het liefst als we jouw verhaal, vragen en verlangens kennen. Vandaar dat we altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Dat gezegd hebbende: als je de mogelijkheden hebt (qua tijd en financiën) om voor Premium te gaan, dan is dat in veel gevallen een prima keuze. Je kan dan een flinke periode aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en optimaal profiteren van de effecten van ons Coachtraject. Maar wees gerust: ook een Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling kan enorm veel teweegbrengen in je persoonlijke ontwikkeling. De ultieme variant is bedoeld voor mensen die niet alleen aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken, maar hier ook nog eens bijzonder enthousiast over zijn. Je bent dan namelijk een jaar onder de pannen, wat begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling betreft.

Ik wil gaan voor een Coachtraject Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling, welke stappen zijn er om van start te gaan?

Stap 1 is het plannen van een kennismakingsgesprek. Dit kan eenvoudig online en je krijgt meteen een bevestiging per e-mail: https://www.veldsterkte.nl/kennismaken/

Stap 2 is het voeren van het kennismakingsgesprek. Ook hier nemen we rustig de tijd voor en je kan hierin ervaren of onze manier van werken aansluit bij wat je zoekt. We doen je in of vlak na dit gesprek een voorstel, waar je uiteraard rustig over mag nadenken. Als je eruit bent, bestel je je traject online via het formulier onderaan deze pagina. Direct aan tafel je traject bestellen, wat vaak gebeurt, mag natuurlijk ook!

Stap 3 is dat je een bevestiging ontvangt van je deelname aan het gekozen traject met een factuur. Zodra de betaling is geregeld, kunnen we meteen gaan plannen en het traject in gang zetten.

Stap 4 is dat de reis is begonnen en je jezelf een unieke kans hebt verschaft om echt aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling!

Wat is een DUO-gesprek en wat is de toegevoegde waarde ervan?

Het DUO-gesprek is een coachsessie met twee coaches tegelijk. Het is ontstaan uit puur enthousiasme van onze kant. We voelen ons betrokken bij al onze cliënten en schoven daarom in goed overleg vaak aan bij één of meerdere gesprekken die met de andere coach gehouden werd(en). Dit bleek zo’n enorme impact te hebben, dat we hebben besloten om de DUO-gesprekken tot een vast onderdeel te maken van de Coachtrajecten Persoonlijk Inzicht en Ontwikkeling. De tweede coach kan als observator het gesprek op een spontane wijze naar een dieper niveau brengen. Deze intensieve, inspirerende sessies leiden regelmatig tot verrassende en nuttige doorbraken. Ze vormen ook een mooi overdrachtsmoment als je ervoor kiest om je 1- op-1 gesprekken met beide coaches te hebben.

Hoe kan ik mij het best voorbereiden op het traject?

Een specifieke voorbereiding is niet nodig, omdat je hele leven tot nu toe de voorbereiding heeft gevormd voor dit traject. Kan je niet wachten tot het eerste gesprek om aan de slag te gaan en/of zoek je wat extra inspiratie? Bezoek dan eens onze gratis blogbibliotheek: https://www.veldsterkte.nl/blog/. Hierin staan meer dan 100 artikelen over persoonlijke ontwikkeling. Heb je daar nog niet genoeg aan, bestel dan onze boeken en wapen je op voorhand met nuttige tips en inspiratie: https:// www.veldsterkte.nl/boeken/. Deze boeken zijn geschreven om handvaten te bieden tijdens het traject maar kunnen tevens als naslagwerk dienen.

Kies je coachtraject!

Heb je met ons kennisgemaakt en wil je gaan voor een coachtraject? Hieronder kan je jouw coachtraject bestellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging met factuur. Zodra we de betaling hebben ontvangen, plannen we meteen het eerste gesprek.

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Soort traject (verplicht)

  Vragen en/of opmerkingen

  Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.

  Zeer prettig ervaren, door hun handelswijze en technieken ben ik het leven en mijzelf heel anders gaan zien. Na 4 maanden heb ik met hulp van Wick en Jeroen het licht aan het einde van de tunnel gezien.

  Sharina Abid-alivolgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling

  Don`t copy text!

  Pin It on Pinterest