RealDrives

Waarom doen mensen wat ze doen?

RealDrives helpt je om te ontdekken:

 • Wat je drijfveren zijn en of:
  • je werk bij je past?
  • je gedrag op het werk bij je drijfveren past?
  • dat gedrag effectief is?

En helpt je om je medewerkers te laten ontdekken:

 • Wat ze willen?
 • Hoe zij hun werkomgeving zien?
 • Hoe zij zich in die werkomgeving gedragen?
 • Of dat gedrag effectief is?
RealDrives, drijfverentest, kleurentest

Alleen de kennis van elkaars drijfveren leidt al tot meer wederzijds begrip en een grotere onderlinge tolerantie!

Over RealDrives

Drijfveren (‘beweegredenen’ volgens Van Dale) zijn van grote invloed op het gedrag, de energie en de effectiviteit van mensen. RealDrives is een krachtige methode op basis van drijfveren. RealDrives helpt organisaties effectiever om te gaan met mensen en mensen effectiever te zijn in organisaties. Het kent bovendien een stevige onderbouwing, zowel wetenschappelijk als praktisch.

RealDrives werkt met zes drijfveren en zes corresponderende kleuren. Elke verdeling van kleuren geeft een uniek patroon en een uniek drijfveerprofiel. De drijfveerprofielen geven een goed inzicht in wat mensen prettig en onprettig vinden en waar ze energie van krijgen of juist energie in verliezen. Met inzicht in drijfveren haal je het beste uit jezelf, uit je medewerkers en uit je organisatie! Wil je meer weten over de achtergronden van RealDrives? Lees de folder van RealDrives.

RealDrives verbetert de performance door de effectiviteit van medewerkers én teams te vergroten!

 Waarom RealDrives bij Veldsterkte?

Jeroen Rietveld werkt al vanaf 2011 met RealDrives en is vanaf het begin gecertificeerd RealDrives consultant. Veldsterkte heeft dan ook veel ervaring met de uitgebreide mogelijkheden van RealDrives. RealDrives is door Veldsterkte niet alleen bij individuele deelnemers en grote en kleine ondernemingen toegepast, maar ook bij ministeries, gemeenten en non-profitorganisaties. Door die ruime kennis en ervaring kan Veldsterkte van veel toegevoegde waarde zijn bij de toepassing van deze krachtige testmethode. Daarnaast biedt Veldsterkte een betrouwbare en degelijke basis voor een juiste verwerking van jouw testresultaten: Jeroen Rietveld is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog met de BasisAantekening PsychoDiagnostiek (BAPD) van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en dat staat garant voor professionaliteit en een strikt vertrouwelijke afhandeling.

Jeroen Rietveld and his Realdrives Internet test helped us a lot with our Management Training. Not only the Internet Test but also the personal talks after the test were very professional. This Realdrives Internet Test is a musthave for every manager!!!!

Rene BlokOver RealDrives

RealDrives, hoe werkt het?

In het kort: 

 • Wij zorgen ervoor dat je eenvoudig via internet een RealDrives test kunt afnemen.
 • Je ontvangt een heldere rapportage over de uitkomsten van de test.
 • Als je daar behoefte aan hebt, verzorgen wij een uitgebreide toelichting op de testresultaten; dat kan natuurlijk in een persoonlijk gesprek, maar als je dat beter uitkomt ook telefonisch of efficiënt via Skype.
 • Een RealDrives test met je medewerkers uitvoeren? Dan kan de terugkoppeling samen met de leidinggevende plaatsvinden, dat biedt vaak een prima gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.
 • In plaats van persoonlijke terugkoppeling is een workshop of training bij uitstek geschikt om de testresultaten met je medewerkers te bespreken. Ook een combinatie van beide is vaak zeer effectief: eerst een persoonlijke, individuele terugkoppeling, dan met het hele team aan de slag om elkaars drijfveren te ontdekken – teambuilding in optima forma! Voor meer informatie over workshops en trainingen zoek je contact met ons, zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Teambuilding begint met het inzichtelijk maken van elkaars drijfveren!

Je volgende stap!

Ben je overtuigd van het nut van een RealDrives test? Neem contact op en we regelen het! Of wil je eerst meer informatie, wil je precies weten wat RealDrives voor jou of je medewerkers kan betekenen? Maak een afspraak, dan leggen we je graag uit hoe jij of jouw organisatie kan profiteren van onze kennis en ervaring. Het kost je niets en het is uiteraard geheel vrijblijvend.

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest