Een voordelige, snelle, veilige en grondige check van je loopbaan!

In deze bijzondere tijd bieden we je graag een voordelige, veilige, snelle en grondige check van je loopbaan aan. Wil je meer weten over je mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Waar droom je van en wat past bij jou? Met behulp van onze Loopbaan Check-Up krijg je inzicht in je loopbaanmogelijkheden. Maak (ONLINE) de loopbaanscan (waarin persoonlijkheid, drijfveren, interesses en competenties worden gemeten) en kies of je die in een 1-op-1 consult van 1,5 uur wil bespreken (kantoor Zoetermeer) of online. Je ontvangt een uitgebreide digitale rapportage en een deskundige toelichting. De investering in jezelf voor dit alles is € 425,- incl. btw.

Stappenplan

In 3 stappen aan de slag met jouw Loopbaan!

Bestel jouw Loopbaan Check-Up!

Vul het formulier hieronder in om jouw Loopbaan Check-Up te bestellen. Je ontvangt binnen 1 dag een bevestiging met factuur. Zodra jouw betaling is ontvangen, zetten we meteen de test naar je uit en plannen we het terugkoppelingsgesprek.

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Soort Check-Up (verplicht)

Vragen en/of opmerkingen

Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.