Loopbaanarchitectuur

EEN NIEUWE BAAN DIE OVERKOMT JE NIET, DIE CREËER JE!

Gaat dat vanzelf? Nee, zeker niet!

Is het makkelijk? Nee, soms niet!

Is het mogelijk? Ja, beslist!

Wacht je af of neem het initiatief?

De arbeidsmarkt en samenleving zijn volop in beweging. En jij? Sta je stil en wacht je af? Of kom je in beweging en neem je initiatief? Initiatief om zelf richting te geven aan je (levens)loopbaan!? Loopbaanarchitectuur is het zelfstandig vormgeven van je loopbaan én je leven. Jíj neemt het initiatief, jíj komt in beweging! Maar je doet het niet alleen, je wordt begeleid en geadviseerd door Loopbaanarchitecten, de meest ervaren en gespecialiseerde loopbaanadviseurs.

Loopbaanarchitectuur is voor mensen die niet stilstaan maar bewegen, die niet afwachten maar verder willen. Loopbaanarchitectuur geeft inzicht in kwaliteiten en talenten, jouw kwaliteiten en talenten, en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een gevalideerde loopbaantest is daarom een vast en waardevol onderdeel van het traject.

“Waanzinnige goede, openbarende gesprekken gehad. Mooie opleiding gedaan, na loopbaantesten en geluk gevonden in deze opleiding. Wordt vervolgd!”
Merijn

Loopbaanarchitectuur Premium

Loopbaanarchitectuur voor Particulieren

Wat voor veel mensen geldt, geldt vrijwel zeker ook voor jou: Je kunt veel meer dan je denkt! Maar dan moet je wel weten wat je kwaliteiten en talenten zijn! En dat is precies waarmee het traject van Loopbaanarchitectuur begint. Twijfel je over je toekomst? Ervaar je onzekerheid, bijvoorbeeld over je tijdelijke baan? Dan is dit bij uitstek het moment om stil te staan bij wat je werkelijk wilt en te ontdekken wat je perspectieven zijn. Maar ook als je “reorganisatiemoe” bent en geconfronteerd wordt met (dreigend) ontslag, is Loopbaanarchitectuur een succesvolle aanpak. Het stimuleert je om out-of-the-box te denken en proactief te werken.

Wij helpen je bij het vormgeven van je (levens)loopbaan. Onze Loopbaanarchitecten zijn ervaren en betrokken professionals, gespecialiseerd in loopbaanadvies en persoonlijke begeleiding. Ze kennen de arbeidsmarkt, hebben een groot netwerk en begeleiden je intensief in het vormgeven van jouw toekomst.

loopbaanarchitectuur

Loopbaanarchitectuur voor bedrijven

De arbeidsmarkt en samenleving zijn volop in beweging. Flexibele organisaties bewegen mee en veranderen continu voor het beste resultaat. Daarbij past duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat betekent dat je de capaciteiten van je medewerkers optimaal benut. Het betekent ook en nadrukkelijk dat je de voorwaarden schept om je medewerkers gezond en met plezier te laten werken. Alleen zó krijg je bevlogen en vitale medewerkers!

Bevlogen en vitale medewerkers leveren niet alleen het hoogste rendement, het zijn ook positieve en gelukkige mensen. Voorwaarde voor bevlogenheid is wel dat medewerkers ‘op hun plaats’ zitten. Naast de Duurzame inzetbaarheidstest bieden wij een gevalideerde loopbaantest. Met onze begeleiding kunnen medewerkers daarmee zelfstandig hun loopbaan en leven vormgeven. Preventief loopbaanbeleid is actueel en noodzakelijk. Wij helpen u en uw medewerkers door inzicht te geven en proactiviteit te stimuleren.

Bespreekt u graag de mogelijkheden van Loopbaanarchitectuur voor uw bedrijf met ons in een persoonlijk gesprek? U bent welkom op ons kantoor in Zoetermeer voor een nadere kennismaking!

loopbaanarchitectuur

Investeren in jezelf of in medewerkers

Voor Loopbaanarchitectuur hebben we verschillende pakketten samengesteld op basis van onze ervaringen. Het voordeel hiervan is dat je precies weet wat de kosten zullen zijn voor jouw traject. Alle pakketten worden van te voren in rekening gebracht. Zodra de betaling is ontvangen, worden de testen uitgezet en de afspraken voor de consulten ingepland.

Kennismaken is bij Veldsterkte altijd gratis en vrijblijvend. Wij plannen graag een afspraak met je voor een nadere kennismaking en om je te adviseren over het best passende traject. Als het nodig is kunnen we ook een maatwerktraject voor je samenstellen of een aantal losse gesprekken met je voeren. Hieronder een overzicht van de meestvoorkomende trajecten.

Loopbaanarchitectuur Check-Up
incl.btw
€435
Een snelle en grondige check van je loopbaan
1 consult van 1,5 uur
Loopbaanscan met volledige rapportage
Bestel je Check-Up!
Loopbaanarchitectuur Compleet
incl.btw
€974
Het complete loopbaantraject
4 consulten van 1,5 uur
Loopbaanscan met volledige rapportage
Plan gratis kennismaking
Loopbaanarchitectuur Premium
incl.btw
€1.275
Het meer dan complete loopbaantraject
= Loopbaanarchitectuur Compleet
+ RealDrives drijfverenscan met rapportage
Plan gratis kennismaking
Loopbaanarchitectuur Ultiem
incl.btw
€1.942
Het ultieme loopbaantraject
= Loopbaanarchitectuur Premium
+ 2 extra consulten van 1,5 uur (dus 6 consulten in totaal)
+ De hulp van een professionele tekstschrijver bij het maken van je CV en sollicitatiebrief
Plan gratis kennismaking
Don`t copy text!

Pin It on Pinterest