Durf jij te Leven vanuit je Donder?

Dan is de training Leven vanuit je Donder iets voor jou!

Veldsterkte heeft een duidelijke missie: het vergroten van de Veldsterkte van de deelnemers aan onze trainingen. De Veldsterkte is de energie en kracht die je uitstraalt en die bepaalt wat je in je leven aantrekt en manifesteert. Essentieel dus! Maar hoe doe je dat, je Veldsterkte vergroten? Door te leven vanuit je donder.

Ontdek het zelf!

Bedonder jezelf niet langer, ga met ons op zoek. Als je je eenmaal weer herinnert waar die zit en hoe je ernaar kan luisteren, dan valt alles op zijn plek. Zeker als je weet hoe je het in je dagelijks leven kan toepassen. Wij zagen een enorme transformatie bij veel van onze deelnemers en cliënten en dat gunnen we jou ook.

Leven vanuit je Donder
Contact maken met je donder, al is het maar even, kan je wekenlang inspiratie opleveren.

Ervaar hoe je dat doet, ga die uitdaging aan!

Het Leven vanuit je Donder programma

De training, intensief maar ontspannen, bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, aan elkaar verbonden door een heerlijke lunch. In de ochtend nemen we je mee in een ontdekkingstocht naar binnen en gaan we op zoek naar je werkelijke verlangen. Dit verlangen raakt vaak uit zicht door afleidingen in de buitenwereld. Zodra het contact met je donder terug is, is het zaak om dit in je dagelijks leven toe te passen. Hier besteden we de middag aan, om 16.30 uur ga je dan geïnspireerd en enthousiast weer naar huis, gegarandeerd.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: Nieuwe datum nog niet bekend, van 9.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
  • Locatie: Zilverstraat 69, Zoetermeer.
  • Investering: €293,39 exclusief 21% BTW (€355,- inclusief BTW, vooraf bij aanmelding te voldoen). Bedrag is inclusief lunch, dranken en wat lekkers tijdens de training.
  • Korting van € 45,- incl. BTW als je al bij Veldsterkte in traject bent. Deze kortig wordt automatisch verrekend.

Over de gastheren

Wick en Jeroen hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Als ze hun energie samenvoegen, gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Dit is bij uitstek een training waarbij dat voor veel inspirerende momenten zal zorgen.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Deze training brengt je inzichten die je zelf niet voor mogelijk zou houden. Iedereen die ervoor open staat zou deze training moeten doen.

Maurice Nieland

Volgde training Leven vanuit je Donder

Een programma dat vanuit liefde in elkaar is gezet en met liefde is gegeven, waar duidelijke taal wordt gesproken en je echt inzicht kan krijgen in je eigen ontwikkeling. Vanuit hier kan ik verder met mijn proces.

Raymond Nahar

Deelnemer aan de training Leven vanuit je Donder

Aanmelden voor de training Leven vanuit je Donder

Nieuwe datum nog niet gepland

De nieuwe datum voor de volgende Leven vanuit je Donder training is nog niet gepland. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je het meteen als we een nieuwe training hebben gepland!

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest