Durf jij te leven vanuit je donder?

Dan is de training Leven vanuit je Donder iets voor jou!

Veldsterkte heeft een duidelijke missie: het vergroten van de Veldsterkte van de deelnemers aan onze trainingen. De Veldsterkte is de energie en kracht die je uitstraalt en die bepaalt wat je in je leven aantrekt en manifesteert. Essentieel dus! Maar hoe doe je dat, je Veldsterkte vergroten? Door te leven vanuit je donder.

Ontdek het zelf: wat is en wat wil je donder?
Bedonder jezelf niet langer, ga met ons op zoek naar je donder. Als je je eenmaal weer herinnert waar je donder zit en hoe je ernaar kan luisteren, dan valt alles op zijn plek. Zeker als je weet hoe je het in je dagelijks leven kan toepassen. Wij zagen een enorme transformatie bij veel van onze deelnemers en cliënten en dat gunnen we jou ook.

Leven vanuit je Donder

Contact maken met je donder, al is het maar even, kan je wekenlang inspiratie opleveren. Ervaar hoe je dat doet, ga die uitdaging aan!

Over de gastheren

Wick en Jeroen hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Als ze hun energie samenvoegen, gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Leven vanuit je Donder is bij uitstek een training waarbij dat voor veel inspirerende momenten zal zorgen.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Directeur en mede-eigenaar
Wick Lichtveld Veldsterkte

Wick Lichtveld

Directeur en mede-eigenaar

Het programma

De training, intensief maar ontspannen, bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, aan elkaar verbonden door een heerlijke lunch. In de ochtend nemen we je mee in een ontdekkingstocht naar binnen en gaan we op zoek naar je werkelijke verlangen. Dit verlangen raakt vaak uit zicht door afleidingen in de buitenwereld. Zodra het contact met je donder terug is, is het zaak om dit in je dagelijks leven toe te passen. Hier besteden we de middag aan, om 16.00 uur ga je dan geïnspireerd en enthousiast weer naar huis, gegarandeerd.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 10 oktober 2020, van 9.30 - 16.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
  • Locatie: Veldsterkte, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer (Nabij OV en gratis parkeren).
  • Investering: €150,- exclusief 21% BTW (181,50 inclusief BTW, vooraf te voldoen op onze rekening). Bedrag is inclusief lunch, dranken en wat lekkers tijdens de training.

Reacties van deelnemers

Warme bijeenkomst die leidt tot opgewekt en blij verder te gaan!
Jenny LommersTraining Leven vanuit je Donder

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging en een factuur.

Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aantal deelnemende personen (verplicht)

Kortingscode

Vragen en/of opmerkingen

Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.