Durf jij te Leven vanuit je Donder?

Dan is de training Leven vanuit je Donder iets voor jou!

Veldsterkte heeft een duidelijke missie: het vergroten van de Veldsterkte van de deelnemers aan onze trainingen. De Veldsterkte is de energie en kracht die je uitstraalt en die bepaalt wat je in je leven aantrekt en manifesteert. Essentieel dus! Maar hoe doe je dat, je Veldsterkte vergroten? Door te leven vanuit je donder.

Ontdek het zelf!

Bedonder jezelf niet langer, ga met ons op zoek. Als je je eenmaal weer herinnert waar die zit en hoe je ernaar kan luisteren, dan valt alles op zijn plek. Zeker als je weet hoe je het in je dagelijks leven kan toepassen. Wij zagen een enorme transformatie bij veel van onze deelnemers en cliënten en dat gunnen we jou ook.

Leven vanuit je Donder
Contact maken met je donder, al is het maar even, kan je wekenlang inspiratie opleveren.

Ervaar hoe je dat doet, ga die uitdaging aan!

Het Leven vanuit je Donder programma

De training, intensief maar ontspannen, bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, aan elkaar verbonden door een heerlijke lunch. In de ochtend nemen we je mee in een ontdekkingstocht naar binnen en gaan we op zoek naar je werkelijke verlangen. Dit verlangen raakt vaak uit zicht door afleidingen in de buitenwereld. Zodra het contact met je donder terug is, is het zaak om dit in je dagelijks leven toe te passen. Hier besteden we de middag aan, om 16.00 uur ga je dan geïnspireerd en enthousiast weer naar huis, gegarandeerd.

Praktische informatie

 • Datum en tijd: 12 februari 2022, van 9.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
 • Locatie: Zoetermeer. 
 • Investering: €243,80 exclusief 21% BTW (€295,- inclusief BTW, vooraf te voldoen op onze rekening). Bedrag is inclusief lunch, dranken en wat lekkers tijdens de training.

Over de gastheren

Wick en Jeroen hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Als ze hun energie samenvoegen, gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Dit is bij uitstek een training waarbij dat voor veel inspirerende momenten zal zorgen.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen Rietveld verzorgt coaching en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.
Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Heel leuk en inspirerend!

Berry KleuverTraining Leven vanuit je donder

Aanmelden voor de training Leven vanuit je Donder

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging met factuur.

  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aantal deelnemende personen (verplicht)

  Vragen en/of opmerkingen

  Op alle diensten van Veldsterkte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Neem vóór de aanmelding a.u.b. ook kennis van onze privacyverklaring , zodat je bekend met hoe we omgaan met jouw gegevens en privacy.

  Ik accepteer de algemene voorwaarden van Veldsterkte en heb kennisgenomen van de privacyverklaring.

  Don`t copy text!

  Pin It on Pinterest