Durf jij te leven vanuit je donder?

Dan is de training Leven vanuit je Donder iets voor jou!

Veldsterkte heeft een duidelijke missie: het vergroten van de Veldsterkte van de deelnemers aan onze trainingen. De Veldsterkte is de energie en kracht die je uitstraalt en die bepaalt wat je in je leven aantrekt en manifesteert. Essentieel dus! Maar hoe doe je dat, je Veldsterkte vergroten? Door te leven vanuit je donder.

Ontdek het zelf: wat is en wat wil je donder?
Bedonder jezelf niet langer, ga met ons op zoek naar je donder. Als je je eenmaal weer herinnert waar je donder zit en hoe je ernaar kan luisteren, dan valt alles op zijn plek. Zeker als je weet hoe je het in je dagelijks leven kan toepassen. Wij zagen een enorme transformatie bij veel van onze deelnemers en cliënten en dat gunnen we jou ook.

Leven vanuit je Donder

Contact maken met je donder, al is het maar even, kan je wekenlang inspiratie opleveren. Ervaar hoe je dat doet, ga die uitdaging aan!

Over de gastheren

Wick en Jeroen hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Als ze hun energie samenvoegen, gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Leven vanuit je Donder is bij uitstek een training waarbij dat voor veel inspirerende momenten zal zorgen.

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Directeur en mede-eigenaar
Wick Lichtveld Veldsterkte

Wick Lichtveld

Directeur en mede-eigenaar

Het programma

De training, intensief maar ontspannen, bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, aan elkaar verbonden door een heerlijke lunch. In de ochtend nemen we je mee in een ontdekkingstocht naar binnen en gaan we op zoek naar je werkelijke verlangen. Dit verlangen raakt vaak uit zicht door afleidingen in de buitenwereld. Zodra het contact met je donder terug is, is het zaak om dit in je dagelijks leven toe te passen. Hier besteden we de middag aan, om 16.00 uur ga je dan geïnspireerd en enthousiast weer naar huis, gegarandeerd.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: datum plannen we binnenkort, van 9.30 - 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
  • Locatie: Veldsterkte, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer (Nabij OV en gratis parkeren).
  • Investering: €150,- exclusief 21% BTW (181,50 inclusief BTW, vooraf te voldoen op onze rekening). Bedrag is inclusief lunch, dranken en wat lekkers tijdens de training.

Reacties van deelnemers

Door de training leer ik weer bij mijn kern, mijn basis, mijn kracht te komen. heel fijn om dit ook een keer in een groep te ervaren. Ik ben geïnspireerd en van plan om steeds weer stapjes te blijven maken.
ManonTraining Leven vanuit je Donder

Aanmelden

Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe inschrijfmogelijkheden.