Wij zijn Veldsterkte

Wij zijn Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld, en samen zijn we Veldsterkte. Ruim 20 jaar geleden hebben we de keuze gemaakt om dat te gaan doen waar we enthousiast van werden en waar – nog steeds – onze passie ligt. Dit was de basis van Veldsterkte zoals we die vandaag de dag kennen. Ben jij er ook aan toe om een keuze te maken in je leven? Mooi! Wanneer je je verder wilt ontwikkelen en je kwaliteiten maximaal wilt benutten, helpen we je daar graag bij. Dat doen we vanuit onze eigen professionele achtergrond en expertise; aanvullend en compleet, maar altijd gedreven en met oprechte, persoonlijke aandacht. En we draaien er niet omheen: dat lukt alleen als jij dat wilt, eraan toe bent en er vol voor gaat!

Wel zelf, niet alleen

Veldsterkte zorgt voor de professionele steun in je rug, is wegwijzer en inspiratiebron, maar jij blijft de regisseur van je eigen succes. De weg ernaartoe leggen we samen af! Dat doen we met sprankelende ontmoetingen. Gegarandeerd: al onze coachtrajecten en trainingen versterken, inspireren en geven energie! Veldsterkte heeft alles in huis wat je nodig hebt om je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

over Veldsterkte

Veldsterkte heeft als missie om ‘Leven en werken vanuit je Donder’ voor iedereen mogelijk te maken.

Leven en werken vanuit je Donder

Als je ‘Leeft en werkt vanuit je Donder’ dan merk je op wat er in jou verschijnt. Je doet spontaan (zonder belemmeringen) wat je weet, zodat je volledig aanwezig bent en jouw inbreng en waarden tot uitdrukking worden gebracht. Leven op de handrem is dan verleden tijd. Je ontdekt dat je een krachtiger en liefdevoller mens blijkt te zijn dan je altijd dacht: relaties worden sterker en je krijgt meer voor elkaar in je leven en je werk.

De Veldsterkte aanpak

Om je optimaal te begeleiden bij het leren ‘Leven en werken vanuit je Donder’ hebben we een unieke aanpak ontwikkeld. Uniek niet alleen als je het vergelijkt met andere coaches en psychologen, maar ook uniek per cliënt: wij bieden je graag onze deskundigheid aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar jíj́ bent de expert van jouw leven! En van die expertise laten we je graag profiteren! In onze aanpak maken we gebruik van: zeer aandachtig luisteren, verschillende coachtechnieken, verhalen, humor, wetenschappelijke inzichten en eeuwenoude wijsheden. We luisteren goed naar jouw verhaal, je ontwikkelingsbehoeften en je vragen, daarna vertellen we je helder en overzichtelijk hoe onze begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling eruit kan zien.

Veldsterkte werkt voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen (profit/non-profit) en overheden. Tot onze cliënten behoren onder andere: ICT’ers, leerkrachten, politieagenten, professoren, psychiaters, GZ-psychologen, verpleegkundigen, politici, coaches, HR-adviseurs, projectleiders, kunstenaars, artiesten, personal trainers, fotografen, medisch analisten, elektriciens, kraanmachinisten en ondernemers.

Maak nader Kennis met Jeroen en Wick

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Waarom moeilijk als het samen kan…

Bij Veldsterkte zijn we gespecialiseerd in begeleiding van mensen bij hun persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Doen doen we elke dag met veel plezier en enthousiasme. Soms lopen mensen tegen problemen aan in hun gezin en/of relatie. We zijn blij dat we mensen ook daarbij optimale begeleiding kunnen bieden door onze waardevolle samenwerking met Reginald Markes van De Praktijk voor Hechte Relaties. Hieronder vertelt Reginald je hier meer over:

De Praktijk voor Hechte Relaties

“De Praktijk voor Hechte Relaties is een praktijk gespecialiseerd in relatie- en gezinstherapie. Hier werk ik met veel liefde aan het oplossen van relatieproblemen die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families.

Het is een veilige plek waar stellen aan hun relatie kunnen werken. Hier is ruimte om aan elkaar te vertellen wat er speelt. Om met de ander te delen hoe zij zich voelen. Om te zeggen wat ze eigenlijk niet durven te zeggen…

Hier mogen zij al hun twijfels, al  hun onzekerheden en al hun angsten over hun relatie op tafel leggen. Op deze plek mogen ze hun wonden laten zien en de pijn die zij daarbij voelen. Hier is o.k. om kwetsbaar te zijn en om het even niet te meer te weten.

Hier staan zij er niet alleen voor. Samen met hen ga ik op zoek naar de ander. Ik sta ze bij als je aan de ander vertellen dat, wat er ook speelt: ”Ik hou van jou, ook al is het nu moeilijk. Ik wil heel graag gelukkig met jou zijn. Ik heb je nodig…” Op deze plek help ik stellen elkaar weer te bereiken.

Als een stel het wil is hier van alles voor hun relatie mogelijk. Als zij bereid zijn er zelf en samen aan te werken en bereid zijn er zelf en samen voor te gaan…

Hier is een plek waar stellen hun relaties weer kunnen helen en gezond kunnen maken.”

Reginald Markes van De Praktijk voor Hechte Relaties – www.hechterelaties.nl

Vrienden van Veldsterkte

De Praktijk voor Hechte Relaties – www.hechterelaties.nl

Heemskerk Tekst en Taal – www.heemskerktekstentaal.nl

Marijke van Dijk – marijkevandijk-commab.nl

Neeltje van der Wouden – www.neeltje-anne.com

Han van Eijk – www.hanvaneijkjongerencoach.nl

Larijs Trainingen – www.larijs.nl

Veldsterkte laat zich graag inspireren door

Knappe®s.nl – www.knappers.nl/

Joanika – joanika.nl/

Veldsterkte aanbevelingen

Holosync, transformerende meditatie – www.holosync.com

Cloud86 – onze hostingprovider – cloud86.io

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest