Wij zijn Veldsterkte

Wij zijn Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld, samen Veldsterkte. Goed dat je je verder wilt ontwikkelen en je kwaliteiten maximaal wilt benutten, wij helpen je daar graag bij. Dat doen we allebei vanuit onze eigen professionele achtergrond en expertise; aanvullend, compleet, altijd gedreven en met oprechte, persoonlijke aandacht. Maar dat lukt alleen, we draaien daar niet omheen, als jij dat wilt. Veldsterkte zorgt voor de professionele steun in de rug, is wegwijzer en inspiratiebron, maar jij blijft de regisseur van je eigen succes, de weg ernaartoe leggen we samen af!

En nee, dat doen we niet in slaapverwekkende, pseudo-wetenschappelijke sessies met voorgekauwde, obligate presentaties, maar met sprankelende, inspirerende ontmoetingen. Gegarandeerd: al onze  trainingen en coachtrajecten versterken, inspireren en geven energie! Veldsterkte heeft alles in huis wat je nodig hebt om je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Kijk rustig rond op deze website, maak kennis met ons en bekijk het heldere overzicht van ons aanbod: online aanmelden of informatie aanvragen is makkelijk en met enkele klikken gebeurd. Wij werken met open inschrijvingen en alle trainingen vinden plaats in onze goed bereikbare en sfeervolle opleidingsruimtes in Zoetermeer. Wil je een alternatieve locatie gebruiken of liever een incompanytraining? Bespreek het met ons en het wordt geregeld, bijna alles is mogelijk. Veldsterkte werkt overigens voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen (profit/non-profit) en overheden.

Maak nader Kennis met Jeroen en Wick

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen Rietveld verzorgt coaching en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Vrienden van Veldsterkte

De Praktijk voor Hechte Relaties – www.hechterelaties.nl

Heemskerk Tekst en Taal – www.heemskerktekstentaal.nl

Marijke van Dijk – marijkevandijk.webs.com

Bink Coaching – www.binkcoaching.nl

Neeltje van der Wouden – www.neeltje-anne.com

Han van Eijk – www.hanvaneijkcoaching.nl

Larijs Trainingen – www.larijs.nl

Veldsterkte laat zich graag inspireren door

Knappe®s.nl – www.knappers.nl/

Holosync – www.holosync.com

Joanika – joanika.nl/

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest