Wij zijn Veldsterkte

Wij zijn Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld, en samen zijn we Veldsterkte. Ruim 20 jaar geleden hebben we de keuze gemaakt om dat te gaan doen waar we enthousiast van werden en waar – nog steeds – onze passie ligt. Dit was de basis van Veldsterkte zoals we die vandaag de dag kennen. Ben jij er ook aan toe om een keuze te maken in je leven? Mooi! Wanneer je je verder wilt ontwikkelen en je kwaliteiten maximaal wilt benutten, helpen we je daar graag bij. Dat doen we vanuit onze eigen professionele achtergrond en expertise; aanvullend en compleet, maar altijd gedreven en met oprechte, persoonlijke aandacht. En we draaien er niet omheen: dat lukt alleen als jij dat wilt, eraan toe bent en er vol voor gaat!

Wel zelf, niet alleen

Veldsterkte zorgt voor de professionele steun in je rug, is wegwijzer en inspiratiebron, maar jij blijft de regisseur van je eigen succes. De weg ernaartoe leggen we samen af! Dat doen we met sprankelende ontmoetingen. Gegarandeerd: al onze coachtrajecten en trainingen versterken, inspireren en geven energie! Veldsterkte heeft alles in huis wat je nodig hebt om je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

over Veldsterkte

Veldsterkte heeft als missie om ‘Leven en werken vanuit je Donder’ voor iedereen mogelijk te maken.

Leven en werken vanuit je Donder

Als je ‘Leeft en werkt vanuit je Donder’ dan merk je op wat er in jou verschijnt. Je doet spontaan (zonder belemmeringen) wat je weet, zodat je volledig aanwezig bent en jouw inbreng en waarden tot uitdrukking worden gebracht. Leven op de handrem is dan verleden tijd. Je ontdekt dat je een krachtiger en liefdevoller mens blijkt te zijn dan je altijd dacht: relaties worden sterker en je krijgt meer voor elkaar in je leven en je werk.

De Veldsterkte aanpak

Om je optimaal te begeleiden bij het leren ‘Leven en werken vanuit je Donder’ hebben we een unieke aanpak ontwikkeld. Uniek niet alleen als je het vergelijkt met andere coaches en psychologen, maar ook uniek per cliënt: wij bieden je graag onze deskundigheid aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar jíj́ bent de expert van jouw leven! En van die expertise laten we je graag profiteren! In onze aanpak maken we gebruik van: zeer aandachtig luisteren, verschillende coachtechnieken, verhalen, humor, wetenschappelijke inzichten en eeuwenoude wijsheden. We luisteren goed naar jouw verhaal, je ontwikkelingsbehoeften en je vragen, daarna vertellen we je helder en overzichtelijk hoe onze begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling eruit kan zien.

Veldsterkte werkt voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen (profit/non-profit) en overheden. Tot onze cliënten behoren onder andere: ICT’ers, leerkrachten, politieagenten, professoren, psychiaters, GZ-psychologen, verpleegkundigen, politici, coaches, HR-adviseurs, projectleiders, kunstenaars, artiesten, personal trainers, fotografen, medisch analisten, elektriciens, kraanmachinisten en ondernemers.

Maak nader Kennis met Jeroen en Wick

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld

Psycholoog en mede-eigenaar

Jeroen is een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog én coach, die niets liever doet dan mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en benutten. Dat kan in werkgerelateerde kwesties, maar ook in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld

Coach en mede-eigenaar

Wick is een inspirator pur sang, bevlogen van nature en gewend om ‘out of the box’ te denken. Met Wick wordt elke training een belevenis!

Vrienden van Veldsterkte

De Praktijk voor Hechte Relaties – www.hechterelaties.nl

Heemskerk Tekst en Taal – www.heemskerktekstentaal.nl

Marijke van Dijk – marijkevandijk.webs.com

Bink Coaching – www.binkcoaching.nl

Neeltje van der Wouden – www.neeltje-anne.com

Han van Eijk – www.hanvaneijkcoaching.nl

Larijs Trainingen – www.larijs.nl

Veldsterkte laat zich graag inspireren door

Knappe®s.nl – www.knappers.nl/

Holosync – www.holosync.com

Joanika – joanika.nl/

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest