Veldsterkte

Wij zijn Veldsterkte

Wij zijn Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld, samen Veldsterkte. Goed dat je je verder wilt ontwikkelen en je kwaliteiten maximaal wilt benutten, wij helpen je daar graag bij. Dat doen we allebei vanuit onze eigen professionele achtergrond en expertise; aanvullend, compleet, altijd gedreven en met oprechte, persoonlijke aandacht. Maar dat lukt alleen, we draaien daar niet omheen, als jij dat wilt. Veldsterkte zorgt voor de professionele steun in de rug, is wegwijzer en inspiratiebron, maar jij blijft de regisseur van je eigen succes, de weg ernaartoe leggen we samen af!

En nee, dat doen we niet in slaapverwekkende, pseudo-wetenschappelijke sessies met voorgekauwde, obligate presentaties, maar met sprankelende, inspirerende ontmoetingen. Gegarandeerd: al onze workshopstrainingen en ontwikkelingstrajecten versterken, inspireren en geven energie! We werken zo nodig samen met externe experts, bevlogen trainers net als wij, die zonder uitzondering ook over het echte Veldsterkte-gevoel beschikken. Zo heeft Veldsterkte altijd alles in huis wat je nodig hebt om je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Kijk rustig rond op deze website, maak kennis met ons en bekijk het heldere overzicht van ons aanbod: online aanmelden of informatie aanvragen is makkelijk en met enkele klikken gebeurd. Wij werken met open inschrijvingen en alle trainingen en workshops vinden plaats in onze goed bereikbare en sfeervolle opleidingsruimtes in Zoetermeer. Wil je een alternatieve locatie gebruiken of liever een incompanytraining? Bespreek het met ons en het wordt geregeld, bijna alles is mogelijk. Veldsterkte werkt overigens voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen (profit/non-profit) en overheden.

Nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, alle informatie daarvoor vind je op de contactpagina.

Het Veldsterkte-team

Ervaring en vakmanschap van het Veldsterkte-team staan garant voor kwaliteit en voor leerzame én inspirerende ontmoetingen.

Veldsterkte-trainers zijn bevlogen trainers. Zij geloven in de kracht van de persoonlijke benadering en het is hun persoonlijke betrokkenheid die het verschil maakt. Dat vind je terug in elke workshop en in elke training! Zij stellen zich graag aan je voor:

De teamleden

Jeroen Rietveld

Jeroen Rietveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte. Hij verzorgt workshops en trainingen over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Zijn enthousiasme en bevlogenheid voor het vak zijn aanstekelijk.

Lees verder

Wick Lichtveld

Wick Lichtveld is directeur en mede-eigenaar van Veldsterkte; hij ontwikkelt en geeft trainingen gedurende vijftien jaar. Een inspirator pur sang, betrokken, die ‘out of the box’ denkt. Hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren.

Lees verder

Foto’s gemaakt door Manon van der Zwaal