5 tips om tijdig je stressklachten te onderkennen

Hoe onderken je stressklachten en wat doe je ermee? In dit blog delen we vijf tips om hiermee aan de slag te gaan.

De kracht van teleurstelling

De kracht van teleurstelling

Een teleurstelling voelt onprettig. Maar wat is de reden van een teleurstelling? Onthoud één ding: teleurstelling is geen afwijzing maar een opstap naar inzicht in jezelf.

De coronavakantie

De coronavakantie

Tot voor kort, wanneer iemand sprak over een ‘coronavakantie’, was mijn eerste associatie een heerlijk Corona biertje drinken aan het strand. Maar tijden zijn veranderd.

Geraakt? Dat is niet mis!

Geraakt? Dat is niet mis!

Ben je psychologisch geraakt? Dat is niet mis. In dit blog lees je meer over de rol van het denken bij geraakt worden en krijg je nuttige tips.

Inspiratie: de Redbull voor de geest

Inspiratie: de Redbull voor de geest

Inspiratie: de Redbull voor de geest Dit weekend was ik te gast bij een lezing van Muhammed Muheisen. Hij is oorlogsfotograaf en maakt ook portretfoto’s van kinderen van vluchtelingen. Zijn werk ontroert me en zijn liefdevolle en respectvolle benaderingen van deze...

Inspiratie als navigatie

Inspiratie als navigatie

Inspiratie kan enorm helpen als iets wil creëren of veranderen in je leven en laat enorme krachten in je bovenkomen die je tot bijzondere dingen in staat stellen. Lees erover in dit blog!

Ongewone gewoontes

Ongewone gewoontes

Ongewone gewoontes zijn krachtige gewoontes die ongewenste gewoontes kunnen vervangen. Doordat ze weinig voorkomen zie je ze snel over het hoofd.

Gelukkig, ik ben boos!

Gelukkig, ik ben boos!

Gelukkig, ik ben boos! “Nee, je mag niet zo boos doen!”, zei de moeder tegen haar jongste dochter. Haar stem was luid en haar ogen keken streng op haar dochter neer. Boosheid wordt vaak bestempeld als ‘niet goed’. Al op jonge leeftijd moeten we leren ons te beheersen....

Pleasen? Alsjeblieft niet!

Pleasen? Alsjeblieft niet!

Pleasen, wat is dit nou precies, hoe herken je het, wat zou erachter kunnen zitten en, misschien wel de belangrijkste vraag, hoe kom je er vanaf? Je leest het in dit blog!

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest