Wil je een duidelijk loopbaanadvies? Doe een loopbaantest in Zoetermeer!

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je een helder loopbaanadvies in Zoetermeer? Een loopbaanadvies dat wérkt? Dan ben je bij Veldsterkte aan het juiste adres. Met behulp van betrouwbare loopbaantesten en inspirerende consulten met onze loopbaanadviseurs ontdek je snel welk werk bij je past. Zo stippelen we samen de route uit om die logische volgende stap in je carrière te zetten. Dat doen we in ons sfeervolle kantoor aan het Bredewater 16 in Zoetermeer; elke dag coachen en begeleiden we daar met veel enthousiasme mensen die zich op uiteenlopende gebieden willen ontwikkelen. Ook jij bent van harte welkom!

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij Veldsterkte Zoetermeer starten we een loopbaantraject pas na een uitgebreid kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, je verplicht je tot niets. Tijdens dat gesprek kan je al ervaren dat we ruimschoots de tijd voor je nemen en jouw loopbaanvraag serieus nemen. En dat we lekkere koffie en thee schenken … Bij zo’n kop koffie of thee zal je ook merken dat je bij Veldsterkte Zoetermeer in alle rust je verhaal kan delen en dat de aanpak van onze loopbaanadviseur afgestemd zal zijn op de unieke mens die jij bent. Aandacht en maatwerk dus!

Loopbaanadvies Zoetermeer

Loopbaanarchitectuur: word de architect van je loopbaan

In de jaren dat loopbaanadviseur Wick Lichtveld en arbeids- en organisatiepsycholoog Jeroen Rietveld mensen uit Zoetermeer hebben begeleid bij hun loopbaanvragen is een unieke methode ontstaan: Loopbaanarchitectuur. Deze methode heeft als doel je te helpen zelf vorm te geven aan je (levens)loopbaan. Het levert je degelijke inzichten op over: hoe je in elkaar zit, wat je motiveert, waar je interesses liggen en wat je talenten zijn. Deze informatie kan je helpen om de volgende stap in je loopbaan te bepalen of om je huidige werk aan te passen aan je wensen. Van elke loopbaantest ontvang je een uitgebreide rapportage, die in detail met je wordt besproken, waarna je thuis alles nog eens rustig kan nalezen. Als je dit wenst, begeleiden we je hierna bij het maken van een onderscheidende sollicitatiebrief en een aansprekend cv. Ook leren we je graag hoe je LinkedIn kan gebruiken en hoe je effectief de arbeidsmarkt kan benaderen. Kortom: wij staan voor je klaar!

Cliënten aan het woord over Veldsterkte Zoetermeer

Zeer prettig ervaren, door hun handelswijze en technieken ben ik het leven en mijzelf heel anders gaan zien. Na 4 maanden heb ik met hulp van Wick en Jeroen het licht aan het einde van de tunnel gezien.

Sharina Abid-alivolgde Coachtraject Persoonlijk inzicht en Ontwikkeling

Don`t copy text!

Pin It on Pinterest